Advertisement

Afganistan Son Durum / Cwlcmvlcd0gcum : Gani, “kan dökülmesini önlemek için” ülkeden ayrıldığını açıkladı.

Afganistan Son Durum / Cwlcmvlcd0gcum : Gani, "kan dökülmesini önlemek için" ülkeden ayrıldığını açıkladı.. Aug 16, 2021 · afganistan'da taliban pazar günü önce kabil'i kuşattı, ardından fazla bir direnişle karşılaşmadan başkente girdi. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Birçok ülkede terörle mücadele operasyonu yürütüyoruz. Son dakika afganistan haberleri ve en sıcak haber akışı burada! Gani, "kan dökülmesini önlemek için" ülkeden ayrıldığını açıkladı.

Afganistan'da taliban ülkenin tüm sınır kapıları ile başkent kabil dışında tüm büyük vilayet merkezlerinin kontrolünü ele geçirdi ve kabil'in kenar mahallelerine girmeye başladı. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Aug 15, 2021 · afganistan son durum. Aug 17, 2021 · nato genel sekreteri stoltenberg, "afganistan'da durum son derece üzücü ve endişe verici" dedi. Afganistan'da taliban'ın dün iktidarı ele geçirmesinin ardından havaalanında yaşanan kaos nedeniyle 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Afganistan Da Taliban Ilerleyisini Surduruyor Ulkede Son Durum Ne Son Dakika Dunya
Afganistan Da Taliban Ilerleyisini Surduruyor Ulkede Son Durum Ne Son Dakika Dunya from foto.sondakika.com
Taliban sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, afganistan'daki savaş bitti, herkesin güvenliğini. Afgan yetkililer, cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeden ayrıldığını bildirdi. Nangarhar i̇l şura vekili nilufer aziz, basına yaptığı açıklamada, taliban'ın, nangarhar'ın merkezi celalabad kentini. Nato genel sekreteri jens stoltenberg, afganistan'daki son durum ile ilgili açıklamalarda bulunuyor. Aug 15, 2021 · afganistan son durum. "kabil'de önceliğimiz tahliyelerin başarılı bir şekilde tamamlanması. Afganistan'daki son duruma ilişkin yaptığı açıklamada afganistan ordusunun bile savaşmadığı, afgan siyasilerinin kaçtığı bir ortamda abd askerini feda etmem dedi. Afganistan'da 2020 eylül ayı itibariyle son durum ve kontrol alanları haritası.

Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti.

Birçok ülkede terörle mücadele operasyonu yürütüyoruz. Son dakika afganistan haberleri ve en sıcak haber akışı burada! Aug 17, 2021 · nato genel sekreteri stoltenberg, "afganistan'da durum son derece üzücü ve endişe verici" dedi. Aug 15, 2021 · afganistan son durum. Kabil havaalanı'nda 5 kişi öldü. 2 days ago · afganistan'da son durum: Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Aug 16, 2021 · afganistan'da taliban pazar günü önce kabil'i kuşattı, ardından fazla bir direnişle karşılaşmadan başkente girdi. Nangarhar i̇l şura vekili nilufer aziz, basına yaptığı açıklamada, taliban'ın, nangarhar'ın merkezi celalabad kentini. Afgan yetkililer, cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeden ayrıldığını bildirdi. Reuters'a konuşan abd'li bir yetkili, abd güçlerinin bugün yüzlerce sivilin piste ulaşmasını önlemek için. Afganistan son haber ve analiz. Gani, "kan dökülmesini önlemek için" ülkeden ayrıldığını açıkladı.

Gani, "kan dökülmesini önlemek için" ülkeden ayrıldığını açıkladı. Aug 15, 2021 · afganistan son durum. Kabil havalimanı'ndaki arbedede ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi taliban'ın kabil'de kontrolü ele geçirmesiyle en büyük kaos kabil havalimanı'nda yaşanıyor. İlk olarak 6 ağustos'ta zaranj'ın kontrolünü ele geçiren taliban, 10 gün içinde tüm vilayet başkentlerinde. 2 days ago · afganistan'da son durum:

Trgoesg33qfxpm
Trgoesg33qfxpm from iaahbr.tmgrup.com.tr
Reuters'a konuşan abd'li bir yetkili, abd güçlerinin bugün yüzlerce sivilin piste ulaşmasını önlemek için. 2 days ago · afganistan'da son durum nedir? Aug 17, 2021 · nato genel sekreteri stoltenberg, "afganistan'da durum son derece üzücü ve endişe verici" dedi. Aug 16, 2021 · afganistan'da taliban pazar günü önce kabil'i kuşattı, ardından fazla bir direnişle karşılaşmadan başkente girdi. Gani, "kan dökülmesini önlemek için" ülkeden ayrıldığını açıkladı. Nato genel sekreteri jens stoltenberg, afganistan'daki son durum ile ilgili açıklamalarda bulunuyor. Aug 17, 2021 · afganistan'da son durum! Afganistan'da taliban ülkenin tüm sınır kapıları ile başkent kabil dışında tüm büyük vilayet merkezlerinin kontrolünü ele geçirdi ve kabil'in kenar mahallelerine girmeye başladı.

Kabil havalimanı'ndaki arbedede ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi taliban'ın kabil'de kontrolü ele geçirmesiyle en büyük kaos kabil havalimanı'nda yaşanıyor.

Son dakika afganistan haberleri ve en sıcak haber akışı burada! Search only for afganistan son durum Aug 17, 2021 · afganistan'da son durum! Aug 16, 2021 · afganistan'da taliban pazar günü önce kabil'i kuşattı, ardından fazla bir direnişle karşılaşmadan başkente girdi. Afgan yetkililer, cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeden ayrıldığını bildirdi. Bbc'ye konuşan taliban sözcüsü süheyl şahin, şunları söyledi: Birçok ülkede terörle mücadele operasyonu yürütüyoruz. 2 days ago · afganistan'da son durum: Aug 17, 2021 · nato genel sekreteri stoltenberg, "afganistan'da durum son derece üzücü ve endişe verici" dedi. Aug 15, 2021 · afganistan hakkındakı son dakika gelişmeleri ve türkiye'nin en cesur gazetesi radikal, afganistan ile ilgili tüm arşiv haberlerini ve son dakika gelişmelerini. Afganistan'da taliban'ın dün iktidarı ele geçirmesinin ardından havaalanında yaşanan kaos nedeniyle 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Afganistan'da taliban ülkenin tüm sınır kapıları ile başkent kabil dışında tüm büyük vilayet merkezlerinin kontrolünü ele geçirdi ve kabil'in kenar mahallelerine girmeye başladı. "tüm afganların katılacağı kapsayıcı bir afgan hükümeti arayışındayız.

Aug 16, 2021 · afganistan'da taliban pazar günü önce kabil'i kuşattı, ardından fazla bir direnişle karşılaşmadan başkente girdi. Bbc'ye konuşan taliban sözcüsü süheyl şahin, şunları söyledi: Aug 15, 2021 · afganistan hakkındakı son dakika gelişmeleri ve türkiye'nin en cesur gazetesi radikal, afganistan ile ilgili tüm arşiv haberlerini ve son dakika gelişmelerini. Aug 17, 2021 · nato genel sekreteri stoltenberg, "afganistan'da durum son derece üzücü ve endişe verici" dedi. Politikamız kadınların eğitime ve işe erişebilmesidir.

Trgoesg33qfxpm
Trgoesg33qfxpm from iaahbr.tmgrup.com.tr
Son dakika afganistan haberleri ve en sıcak haber akışı burada! Aug 15, 2021 · afganistan'da son durum. Kabil havalimanı'ndaki arbedede ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi taliban'ın kabil'de kontrolü ele geçirmesiyle en büyük kaos kabil havalimanı'nda yaşanıyor. "tüm afganların katılacağı kapsayıcı bir afgan hükümeti arayışındayız. Aug 17, 2021 · afganistan'da son durum! 2 days ago · afganistan'da son durum: Nato genel sekreteri jens stoltenberg, afganistan'daki son durum ile ilgili açıklamalarda bulunuyor. Afganistan son haber ve analiz.

Gani, "kan dökülmesini önlemek için" ülkeden ayrıldığını açıkladı.

Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Birçok ülkede terörle mücadele operasyonu yürütüyoruz. Afganistan'daki son duruma ilişkin yaptığı açıklamada afganistan ordusunun bile savaşmadığı, afgan siyasilerinin kaçtığı bir ortamda abd askerini feda etmem dedi. Afganistan'da taliban ülkenin tüm sınır kapıları ile başkent kabil dışında tüm büyük vilayet merkezlerinin kontrolünü ele geçirdi ve kabil'in kenar mahallelerine girmeye başladı. Aug 15, 2021 · afganistan'da son durum. "kabil'de önceliğimiz tahliyelerin başarılı bir şekilde tamamlanması. Aug 15, 2021 · afganistan son durum. Son dakika afganistan haberleri ve en sıcak haber akışı burada! 2 days ago · afganistan'da son durum nedir? Gani, "kan dökülmesini önlemek için" ülkeden ayrıldığını açıkladı. Afganistan'da taliban'ın dün iktidarı ele geçirmesinin ardından havaalanında yaşanan kaos nedeniyle 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. "tüm afganların katılacağı kapsayıcı bir afgan hükümeti arayışındayız. Aug 17, 2021 · nato genel sekreteri stoltenberg, "afganistan'da durum son derece üzücü ve endişe verici" dedi.

Nato genel sekreteri jens stoltenberg, afganistan'daki son durum ile ilgili açıklamalarda bulunuyor afganistan. "tüm afganların katılacağı kapsayıcı bir afgan hükümeti arayışındayız.

Posting Komentar

0 Komentar